odaberite svoj jezik
 
 
 
 

Tko smo?


U duhu Sinode o obiteljikoja će biti održana u listopadu 2015. godine u Rimu, skupina zabrinutih katoličkih lidera i obiteljskih organizacija okupljenih da bi uputile moolbe odanih papi Franji tražeći od njega da kategorički potvrdi katoličku nauk o nemogućnosti primanja Svete pričesti rastavljenima i civilno ponovno oženjenima, kao i to da su istospolne zajednice protivne božanskom i naravnom zakonu.

S nelagodom napominjemo da je evanđeoski naum o obiteljskoj čistoći i plodnosti, u opasnosti. Ovaj je obiteljski model jedini svjetionik koji je sposoban voditimilijune vjernika bombardirane višedesetljetnom seksualnom revolucijom i svojom hedonističom promidžbom.


S pastoralnim prijedlozima koji u praksi niječu, ako ne u načelu, Gospodinov nauk o čednosti i nedjeljivosti braka, lom je u Katoličkoj Crkvi zaista otvoren.


U ovim okolnostima, važno je da papa Franjo sprogovara da razjasni rastuću zbunjenost među vjernicima te da spriječi razvodnjavanje samoga Kristova nauka.


Tko drugi može rastjerati tamu koja se nadvila na budućnošću naše djece da svjetionik više ne bi osvjetljavao njihov put?